header

מתכון לסלט סטייק ואורז חום

אנשים רבים בוחרים לאכול סלט לארוחת הצהריים ולא תמיד מרגישים שהצליחו לשבוע ממנו, אך סלט סטייק ואורז חום ימלא את בטנכם ויעשיר את גופכם בוויטמינים ובחלבונים. 
זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לסלט סטייק ואורז חום
רכיבים לסלט סטייק:
שמן זית - 3 כפות
אורגנו - 5 כפות (טרי קצוץ)
מלח - 1 כפית
פלפל שחור - 1 כפית
נתח קצבים - ½ קג'
אורז חום - 280 גר' (לא מבושל)
עגבניות שרי - 100 גר'
זיתים - ¼ כוס (מגולענים)
בצל - 3 כפות (קצוץ)
מיץ לימון - 2 כפות
שמן זית - 2 כפות
שן שום - 1 (כתושה)
אופן הכנת הסלט סטייק:
  1. חממו במחבת על חום בינוני-גבוה כף של שמן זית.
  2. ערבבו את גרידת הלימון יחד עם האורגנו, המלח והפלפל בתוך קערה קטנה.
  3. חתכו את נתח הקצבים ל-4 חתיכות, הוסיפו אותן למחבת ובשלו עד שיגיע למידת עשייה מדיום רר (כשפנים הבשר בצבע ורדרד), 4 דקות לערך לכל צד. preperation
  4. בשלו את האורז החום לפי הוראות ההכנה שעל האריזה.
  5. הוסיפו לאורז עגבניות שרי, זיתים, בצל, מיץ לימון, 2 כפות שמן זית, 2 כפות אורגנו, שום, חצי כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור.
  6. לבסוף, חתכו את הבשר לרצועות והוסיפו אותו לסלט האורז.
מקור: רומי.נ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.