header

מתכון לתבשיל בשר ברוטב סלסה

את המנה הזו תוכלו להגיש גם בארוחות שישי משפחתיות וגם כארוחת צהריים ביום חול. תבשיל הבשר הטחון ברוטב הסלסה טעים בפשטותו וניתן להגיש אותו על מצע פלפלים, ובכך להפוך את צורת ההגשה למיוחדת.

 

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לתבשיל בשר ברוטב סלסה
רכיבים לתבשיל בשר:
בשר בקר - ½ קג' (טחון)
כמון - 1 כפית (טחון)
כוסברה - 1 כפית (טחונה)
פלפלת - ½ כפית (במידה ומעוניינים)
רוטב סלסה - ½ כוס
מלח - קורט
פלפל שחור - קורט
אופן הכנת התבשיל בשר:
  1. הניחו סיר בינוני על אש בינונית וערבבו בפנים את הבשר הטחון יחד עם כל התבלינים. כשהבשר יתבשל, הוסיפו את הסלסה ובשלו אותם במשך 5 דקות, עד הרתיחה.
  2. אפשרויות הגשה: ישנה אפשרות לאכול את תערובת הבשר כפי שהיא, אך מומלץ להגיש אותה על מצע של פלפל מתוק בכדי ליהנות מטעם מעניין יותר. לשם כך קחו פלפל, חתכו אותו באמצע, רוקנו ממנו את הגרעינים והוסיפו את הבשר.
טיפ השף:
מומלץ להוסיף מעל לבשר אבוקדו, לימון, תירס, בצל אדום וכוסברה.
מקור: רומי.נ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.