maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לסלט פטריות וגזר צלויים עם שומשום

הסלט הבא מגיע אלינו מהמזרח הרחוק, ושילוב הטעמים שבו, יחד עם מרקם הפטריות הבשרניות והגזרים, יוצר סלט טעים, צבעוני ומשביע.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לסלט פטריות וגזר צלויים עם שומשום
רכיבים לסלט פטריות וגזר:
פטריות שמפיניון - 340 גר' (פרוסות בעובי בינוני)
פטריות שיטאקי - 120 גר' (פרוסות בעובי בינוני)
גזרים - 3 (בינוניים, קלופים וחצויים לאורכם או פרוסים לפרוסות בעובי בינוני)
שמן צמחי - 4 כפות
רוטב סויה - 2 כפות
חומץ אורז - 2 כפות
שמן שומשום - 1 כף (קלוי, ניתן להמיר בשמן סויה)
ג'ינג'ר - 1 כפית (טרי מגורד)
בצלים ירוקים - 4 (פרוסים דק)
שומשום - 2 כפיות (קלויים- לא חובה)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הסלט פטריות וגזר:
  1. הכניסו לקערה גדולה 3 כפות שמן צמחי, הוסיפו לו את חתיכות הגזרים ופרוסות הפטריות וערבבו יחד. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
  2. חממו מחבת עמוקה על להבה בינונית-גבוהה והכניסו לתוכה את תכולת הקערה. ערבבו את הגזרים והפטריות לעתים, וטגנו עד שהם יתחילו להשחיר מעט בקצוות. הוציאו על צלחת והניחו בצד לצינון. preperation מקור תמונה: SteakEat
  3. ערבבו יחד בקערה גדולה רוטב סויה, חומץ אורז, שמן שומשום (או סויה), ג'ינג'ר ו-1 כף של שמן צמחי.
  4. חתכו מעט את הגזרים והפטריות המטוגנים ועבירו אותם לקערה עם הרוטב, והוסיפו בצל ירוק וזרעי השומשום. תבלו במלח ופלפל במידת הצורך והגישו.
מקור: ברכה.א
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר