maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לסלט עלים ירוקים עם אגוזים וחמוציות

הסלט הבא לא רק יצבע את שולחן החג שלכם בגוון ירוק וחי, אלא יוסיף לו מנה של בריאות בזכות הרכיבים המזינים שבו, והשילוב בין הירקות הרכים ובין האגוזים הפריכים יוצר מרקם נפלא וסלט מיוחד שתענוג לאכול.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לסלט עלים ירוקים עם אגוזים וחמוציות מקור תמונה: Ross Catrow
רכיבים לסלט עלים ואגוזים:
אגוזי מלך - 1 כוס
בצל סגול - 1 (בינוני קצוץ)
חומץ בן יין - ¼ כוס
שמן זית - 6 כפות
שמן אגוזים - ¼ כוס (או סויה)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
בייבי מיקס - 400 גר' (ירקות עליים, קייל,תרד, ארוגולה)
אופן הכנת הסלט עלים ואגוזים:
  1. חממו את התנור ל-180 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ופזרו עליה את האגוזים. הכניסו את התבנית עם האגוזים לתנור החם למשך 10 דקות עד שהם יזהיבו. preperation מקור תמונה: mags chau
  2. בקערה גדולה, ערבבו יחד את הבצל הקצוץ, החומץ והחרדל. הוסיפו את שמן הזית והאגוזים (או שמן הסויה) וטרפו לקבלת רוטב. תבלו את הרוטב עם מלח ופלפל.
  3. הוסיפו לקערה עם הרוטב את הירקות העליים, האגוזים ואת החמוציות. ערבבו והגישו מיד.
מקור: ברכה.א
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: