maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לפנקייק מלוח מבטטה וקישוא

רוצים לפנק את הילדים עם ארוחת בוקר טעימה ובו בזמן מזינה? פנקייקס של בטטה וקישוא בהחלט יספקו את רצונכם ויעלו חיוך גדול על פני ילדיכם.

זמן הכנה: 30 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לפנקייק מלוח מבטטה וקישוא
רכיבים לפנקייק בטטה וקישוא:
קישואים - 2 כוסות (מגוררים, כ-2-3 קישואים בינוניים)
בטטות - 2 כוסות (קלופות ומגוררות)
ביצים - 4 (טרופות)
מלח - 1 כף
פלפל שחור - 1 כפית
קמח חיטה מלאה - ¼ כוס + 2 כפות
חמאה - 2 כפות (לא מלוחה)
רכיבים למטבל לפנקייק:
שמנת חמוצה - 1 גביע
אופן הכנת הפנקייק בטטה וקישוא:
  1. הניחו את הקישואים המגוררים במסננת וסחטו בזהירות את הנוזלים העודפים. הכניסו את הקישואים לקערה גדולה והוסיפו להם את הבטטה המגוררת, הביצים, המלח, הפלפל והקמח וערבבו עד שכל הרכיבים יתמזגו לתערובת אחידה. preperation
  2. הניחו מחבת גדולה על להבה בינונית, המיסו בה חצי כף חמאה ודאגו שהיא תכסה את תחתית המחבת.
  3. העבירו קצת פחות מרבע כוס של תערובת לתוך המחבת החמה, וצרו 3-2 פנקייקים בכל פעם. טגנו עד שהתחתית תקבל גוון חום ועל החלק העליון יופיעו בועות, בין 5-3 דקות לערך. לאחר מכן הפכו את הפנקייקים והמשיכו לטגן עד לקבלת גוון אחיד. המשיכו לטגן את שארית הבלילה, והוסיפו חמאה למחבת לפי הצורך.
  4. הניחו את הפנקייקים על צלחת מכוסה בנייר סופג, והגישו אותם בעודם חמים, לצד השמנת החמוצה.
אופן הכנת המטבל לפנקייק:
  1. הכניסו לקערה קטנה שמנת חמוצה ופפריקה, וערבבו היטב. הגישו לצד הפנקייקס.
מקור: פאני.כ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: