maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לפאי דלעת

אף על פי שאנו רגילים לאכול את הדלעת כחלק מהמנה העיקרית, לאחר שתטעמו את הקינוח הבא תבינו את הייעוד שלה גם בסוף הארוחה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפאי דלעת
רכיבים לפאי דלעת בצנצנת:
פירורי עוגיות חמאה - 3 כוסות + קצת לקישוט (או כל עוגיות שתבחרו)
חמאה - 180 גר' (מומסת)
דלעת - 440 גר' (מחית מבושלת)
סוכר - 3 כפות
קינמון - 1 כפית
שמנת מתוקה - 2 כוסות
גבינת שמנת - 230 גר' (רכה)
גבינת שמנת - 230 גר' (רכה)
אופן הכנת הפאי דלעת בצנצנת:
  1. שכבה ראשונה: הכניסו לקערה גדולה עוגיות חמאה וחמאה, וערבבו היטב עד שהחמאה תהיה מצופה היטב בפירורי העוגיות.
  2. שכבה שנייה: הכניסו לקערה קטנה מחית דלעת, כף סוכר וקינמון וערבבו היטב. preperation
  3. שכבה שלישית: הכניסו שמנת מתוקה למעבד מזון וערבלו היטב במשך 3-2 דקות. לאחר מכן הוסיפו גבינת שמנת ואת 2 כפות הסוכר הנותרות, וערבלו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. צקו כל שכבה לפי הסדר לצנצנות לסירוגין (לא לשים את כל הכמות בבת אחת אלא ליצור שכבות פעם אחר פעם), עד שהצנצנות יתמלאו. לבסוף, תוכלו לפזר פירורי עוגיות נוספים לקישוט.
מקור: ענת ה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: