header

מתכון לשיבולת שועל ובננות ביוגורט

בננות הן מקור מצוין לסיבים תזונתיים, מה שהופך את הארוחה הבאה לקלה לעיכול וטובה לגוף. אם אתם מבצעים אימון גופני, מדובר במזון שתרצו לצרוך לפני היציאה לאימון או מיד לאחריו.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לשיבולת שועל ובננות ביוגורט מקור תמונה: superhealthykids
רכיבים לשיבולת שועל ובננות:
שיבולת שועל - ⅓1 כוסות
זרעי צ'יה - 3 כפות
חלב - ⅓1 כוסות
קינמון - 1 כפית
אגוזי פקאן - 2 כפות (קצוצים)
אופן הכנת השיבולת שועל ובננות:
  1. מעכו שתי בננות בעזרת מזלג והעבירו לקערה, השאירו את הבננה הנוספת להמשך. הוסיפו את שיבולת השועל, היוגורט, זרעי הצ'יה, החלב והקינמון, וערבבו היטב.
  2. צקו את התערובת לצנצנת, כסו והכניסו למקרר למשך הלילה.
  3. חתכו את הבננה הנותרת לפרוסות, והניחו בצנצנת. הוסיפו אגוזי פקאן קצוצים והגישו.
מקור: בתיה.ז
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.