header

מתכון לתערובת לימון ופלפל שחור לתיבול דגים ועוף

תערובת לימון ופלפל שחור היא למעשה תערובת תיבול דרום אפריקאית שניתן להשתמש בה כמעט לכל מטרה בבישולים, בין שאתם מכינים סלט, מרק או תבשיל תפוח אדמה עם בשר, אך הטעם שלה מתאים במיוחד למנות דגים ועוף.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לתערובת לימון ופלפל שחור לתיבול דגים ועוף מקור תמונה: simplyscratch
רכיבים לתערובת תיבול לימון ופלפל:
לימונים - 5 (גדולים)
פלפל שחור - ⅓ כוס (טחון)
מלח גס - ¼ כוס (לא חובה)
אופן הכנת התערובת תיבול לימון ופלפל:
  1. גרדו את קליפת הלימון וערבבו אותה עם הפלפל השחור.
  2. פזרו את התערובת על תבנית אפייה ואפו בתנור על חום נמוך, עד שגרידת הלימון מתייבשת.
  3. הכניסו את תערובת הלימון והפלפל למטחנת תבלינים וטחנו אותם עד שתקבלו את המרקם המועדף עליכם.
  4. אם בחרתם להשתמש גם במלח גס, שלבו אותו בתוך התערובת ושמרו אותה במכל אטום למשך כ-3 חודשים.
מקור: מני לוי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.