header

מתכון לתה קינמון, שום וג'ינג'ר

כשאנחנו נהיים חולים ומצוננים, קל מאוד לגשת לארון התרופות, לשלוף טבליה, לבלוע ולהרגיש טוב יותר תוך חצי שעה, אך האם זה שווה את העובדה שאנחנו מכניסים לגופנו כימיקלים שאינם טבעיים? בזכות המשקה הבא תוכלו לזכות באותה התוצאה בדיוק, אלא שהפעם בדרך טבעית ואפילו טעימה, שבה משתמשים ברפואה המסורתית.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לתה קינמון, שום וג'ינג'ר מקור תמונה: thevietvegan
רכיבים לתה קינמון שום:
שורש ג'ינג'ר - 5 ס"מ (פרוס דק)
קינמון טחון - 1 כפית (או 3 מקלות קינמון)
שיני שום - 3-6 (פרוסים דק)
מים - 2 כוסות
מיץ לימון - מ- 2 לימונים (אחד לכל כוס)
דבש - 2 כפות גדושות (אחת לכל כוס)
אופן הכנת התה קינמון שום:
  1. הרתיחו בסיר את המים, הג'ינג'ר, הקינמון והשום במשך כ-15 דקות.
  2. קחו 2 כוסות וערבבו בכל אחת את מיץ הלימון והדבש, עד שהדבש יתמוסס.
  3. סננו את הג'ינג'ר והשום מהמים, מזגו את הנוזלים לכוסות ושתו בהנאה – אתם תרגישו טוב יותר במהרה.
מקור: ברוך.א
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.