header

מתכון לתערובת תבלינים מושלמת עבור פאי תפוחים

פאי תפוחים הוא אחד המאפים הפשוטים ביותר להכנה, וגם אחד הטעימים ביותר, אך בעזרת תערובת התבלינים הזו תוכלו להפוך את הפאי שלכם למושלם! אפשר להשתמש בתערובת גם לתיבול בלילת פרנץ' טוסט או בהכנת סיידר תפוחים.

זמן הכנה: 2 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לתערובת תבלינים מושלמת עבור פאי תפוחים מקור תמונה: ladybehindthecurtain
רכיבים לתיבול לפאי תפוחים:
קינמון - 2 כפות
אגוז מוסקט - 1 כפית
ג'ינג'ר - 1 כפית
גרידת לימון - ½ כפית (לא חובה)
אופן הכנת התיבול לפאי תפוחים:
  1. ערבבו את כל המרכיבים יחדיו בקערה קטנה.
  2. העבירו את תערובת התבלינים לאריזה אטומה ושמרו אותה במקום קריר ומוצל.
מקור: מני לוי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.