maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לדייסת שיבולת שועל עם שזיפים טריים

השילוב בין שזיף טרי, קינמון וסירופ מייפל, הופך את המתכון לעשיר בוויטמינים חיוניים, מינרלים ונוגדי חימצון. השזיפים נהדרים לעיכול, ויאפשרו לכם להתחיל את היום ברגל ימין ובתחושת שובע.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לדייסת שיבולת שועל עם שזיפים טריים מקור תמונה: browneyedbaker
רכיבים לדייסת שיבולת שועל:
חלב שקדים - 2 כוסות (לא ממותק)
מים - ½1 כוסות
מלח - קמצוץ
סירופ מייפל - 3 כפיות
שזיף - 2 (חתוכים לחתיכות)
קינמון - קמצוץ
אופן הכנת הדייסת שיבולת שועל:
  1. ערבבו את שיבולת השועל, ¾ כוס חלב, מים ומלח בסיר קטן. הביאו את הסיר לרתיחה על אש גבוהה ולאחר מכן הנמיכו לחום בינוני-נמוך ובשלו כ-4 דקות עד לריכוך שיבולת השועל.
  2. הורידו את הסיר מהאש והעבירו את התערובת לקערה. אפשרו לה להתקרר במשך כ-10 דקות, הוסיפו את שאר החלב וכפית סירופ מייפל.
  3. כסו בניילון נצמד והניחו במקרר למשך הלילה.
  4. העבירו ל-2 קערות שונות את חתיכות השזיף, כפית סירופ מייפל לכל אחת ומעט קינמון. הוסיפו את הדייסה שהכנתם, ערבבו והגישו.
מקור: בתיה.ז
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: