maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון למאפינס קינמון ואגוזים

אין כמו לאכול קינוח טרי שיצא זה עתה מהתנור, ואת החוויה הנהדרת הזו תוכלו לחלוק עם הילדים מההתחלה ועד לסופה.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 12
רמת קושי: קל
מתכון למאפינס קינמון ואגוזים מקור תמונה: allrecipes
רכיבים למאפינס קינמון:
סוכר לבן - 1 כוס
ספריי שמן - לשימון המנג'טים
חמאה - 120 גר' (½ כוס)
אגוז מוסקט - ¾ כפית (טחון)
חלב - ½ כוס
אבקת אפייה - 1 כפית
קמח - 1 כוס
קינמון - 1 כפית (טחון)
אופן הכנת המאפינס קינמון:
  1. חממו את התנור מראש על 190 מעלות.
  2. שמנו 24 מנג'טים קטנים למאפינס עם ספריי שמן. preperation מקור תמונה: comfybelly
  3. הכניסו לקערה גדולה ½ כוס סוכר לבן, ¼ כוס מרגרינה מומסת ואגוז מוסקט וערבבו היטב. הוסיפו חלב, אבקת אפייה וקמח וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. צקו את תערובת המאפינס שהכנתם למנג'טים המשומנים, עד למחצית מגובהם.
  5. הכניסו את המאפינס לתנור ואפו אותן עד שיזהיבו קלות בחלקם העליון, 20-15 דקות לערך. העבירו את אחריות פיקוח הזמן לילדים. עם תום זמן האפייה הוציאו את המנג'טים מהתנור.
  6. בזמן שהמאפינס נאפים בתנור, הכניסו ¼ כוס מרגרינה מומסת לקערה אחת. בקערה שנייה, ערבבו היטב ½ כוס סוכר וכפית קינמון.
  7. כעת, הוציאו את המאפינס מהמנג'טים בזהירות (אם הם חמים מידי על ההורים לעשות זאת) וטבלו אחד אחד במרגרינה המומסת, גלגלו אותם בתערובת הסוכר והקינמון, המתינו שיתקררו מעט והגישו.
מקור: דניאלה.ל
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר