header

מתכון לסנדוויץ' מקרל על לחם שיפון

אם מתחשק לכם לפנק את עצמכם, את בני ביתכם או את האורחים שלכם באיזה כריך בסגנון צפון-אירופאי מלא טעמים ועשיר ברכיבים בריאים, אנחנו חושבים שכדאי לכם לבחור בסנדוויץ' הסקנדינבי המסורתי והנהדר הזה. השילוב בין פילה המקרל לפרוסות צנון מושרה ברוטב ושכבת חזרת ושמנת חמוצה יוצר כאן שילוב נפלא בתוך לחם שיפון – שייקח את החך שלכם ישירות לאזורים הצפוניים והקרירים של אירופה.

 

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 1
רמת קושי: קל
מתכון לסנדוויץ' מקרל על לחם שיפון מקור תמונה: olive
רכיבים לסנדוויץ' מקרל על לחם שיפון:
צנונים - 5 (חתוכים ופרוסים דק)
סוכר - 1 כפית
שמנת חמוצה - 2 כפיות
קרם חזרת - 1 כף (קנוי או עשוי על פי המתכון הבא)
לחם שיפון - 2 פרוסות
פילה מקרל מעושן - 1 (חתוך לחתיכות גסות)
עלי שמיר - לקישוט
אופן הכנת הסנדוויץ' מקרל על לחם שיפון:
  1. בקערה קטנה ערבבו את הסוכר ואת החומץ בן יין.
  2. בקערה נפרדת הניחו את פרוסות הצנון ופזרו מעליהן את רוטב הסוכר והחומץ. השרו את הפרוסות ברוטב למשך 10 דקות.
  3. בקערה נוספת ערבבו את החזרת ואת השמנת החמוצה היטב.
  4. מרחו את רוטב החזרת-שמנת על גבי פרוסות השיפון.
  5. הניחו מעל שכבת הרוטב באחת מפרוסות הלחם את פרוסות המקרל ומעליהן את פרוסות הצנון המושרה. פזרו מעל עלי שמיר לקישוט וסגרו את הסנדוויץ' עם הנחת פרוסת הלחם השנייה. בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.