header

לחם תירס-יוגורט להכנה בטוסטר אובן

מאסתם בלחם הרגיל שאתם אוכלים לארוחת בוקר או ערב, אבל עדיין אתם רוצים ליהנות מפרוסה נימוחה וטעימה שאפשר למרוח עליה הכל ולסעוד בהנאה? אתם מוזמנים להכין את לחם התירס-יוגורט הזה, שיכול להוות עבורכם תחליף מצוין ללחם הרגיל והשגרתי. הבונוס הוא שהוא כל כך קל להכנה – שאפילו תוכלו לאפותו בטוסטר אובן, ולא תצטרכו להשתמש בתנור שלם עבורו.

 

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 9
רמת קושי: קל
לחם תירס-יוגורט להכנה בטוסטר אובן מקור תמונה: Taste of Home
רכיבים ללחם תירס-יוגורט:
קמח תירס - 1 כוס
אבקת אפייה - 2 כפיות
מלח - ½ כפית
סודה לשתייה - ¼ כפית
ביצה - 1 (גדולה וטרופה קלות, בטמפרטורת החדר)
יוגורט בטעם טבעי - 1 כוס (0% שומן)
חלב דל שומן - ½ כוס
שמן קנולה - ¼ כוס
דבש - 1 כף
תרסיס שמן - מעט לשימון
אופן הכנת הלחם תירס-יוגורט:
  1. חממו את טוסטר האובן לחום של 220 מעלות.
  2. ערבבו בקערה גדולה את קמח התירס, הקמח הרגיל, אבקת האפייה, המלח והסודה לשתייה.
  3. בקערה נפרדת ערבבו את הביצה הטרופה, היוגורט, החלב, השמן והדבש. לאחר מכן העבירו את תכולת הקערה הזו אל הקערה עם תערובת הקמחים תוך כדי ערבוב, עד שהתערובת כולה נהיית לחה.
  4. רססו תבנית מלבנית באורך 20 ס"מ בתרסיס שמן, ושפכו לתוכה את תערובת הקמחים הלחה.
  5. אפו בטוסטר אובן כ-16-20 דקות, או עד שניתן להכניס קיסם למרכז המאפה והוא ייצא יבש.
  6. הוציאו מהטוסטר, המתינו שיתקרר מעט והגישו לשולחן. בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: