header

מתכון לנקניקיות בראטוורסט בציפוי בירה

בכל מקום שבו תלכו בגרמניה ובאוסטריה – תמצאו דוכן המוכר נקניקיות, אחד המאכלים האהובים ביותר בארצות מרכז אירופה אלו. אם אתם רוצים להביא את הטעם של הנקניקיות הגרמניות לביתכם, ולהוסיף לעונג הזה גם ציפוי בירה מרענן שמשדרג את הטעם וכרוב כבוש חמצמץ ונהדר – זה המתכון בשבילכם.

זמן הכנה: 6 דקות
כמות סועדים: 15
רמת קושי: קל
מתכון לנקניקיות בראטוורסט בציפוי בירה מקור תמונה: allrecipes
רכיבים לנקניקיות בראטוורסט בציפוי בירה:
זרעי סלרי - ⅛ כפית
זרעי קימל - ⅛ כפית
בירה לאגר - 350 מ"ל (מפחית או מבקבוק)
סוכר חום - 1 כף
אבקת חרדל - 2 כפיות
אבקת בצל - 1 כפית
פלפל שחור - ⅛ כפית
שמיר מיובש - ⅛ כפית
כרוב כבוש - 500 גרם
אופן הכנת הנקניקיות בראטוורסט בציפוי בירה:
  1. כתשו עד דק את זרעי הסלרי והקימל במכתש ועלי, והניחו בצד.
  2. הניחו את נקניקיות הבראטוורסט על מחבת נון-סטיק גדולה ובשלו אותן על להבה בינונית.
  3. בקערה גדולה ערבבו ביחד את הבירה, הסוכר החום, אבקת החרדל, אבקת הבצל, הפלפל, השמיר וזרעי הסלרי והקימל הכתושים, עד שהסוכר מתמוסס.
  4. שפכו את תערובת הבירה על הנקניקיות, הביאו לרתיחה והורידו את הלהבה לנמוכה; כסו את המחבת ובשלו למשך 10 דקות.
  5. הסירו את המכסה והגבירו את עוצמת הלהבה לבינונית; בשלו את הרוטב עד שהוא מצטמצם לנוזל סמיך וסירופי, כ-20 דקות.
  6. הטו את המחבת כדי שהנקניקיות יתגלגלו בתוך הרוטב הסמיך, עד שיצופו בו מכל הכיוונים.
  7. העבירו את הנקניקיות המצופות למגש או צלחת ושמרו עליהן חמות.
  8. הוסיפו את הכרוב הכבוש לתוך המחבת שבה בישלתם את הנקניקיות, ובשלו אותו תוך כדי בחישה כדי לערבב אותו עם שאריות הרוטב שנותרו במחבת, למשך 5-8 דקות.
  9. העבירו את הכרוב הכבוש אל צלחת הנקניקיות, והגישו הכל יחד. בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
תכנים קשורים: בשר , נקניקיות , כרוב כבוש , בירה
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.