header

מתכון לדייסה נהדרת ואקזוטית עם פירות יער, תפוזים ותאנים

מחפשים מנה טעימה וקלילה שתוכלו להכין תוך 10 דקות בלבד? הכירו את דייסת פירות היער, התפוזים והתאנים, שמכילה מגוון יתרונות הבריאותיים הגלומים במרכיביה, כמו חיזוק מערכת חיסונית חלשה וטיפול בעצירויות או אפילו בכאבי גרון. אז פנו כמה דקות מיומכם כדי לאכול דייסה טעימה, ובעיקר בריאה במיוחד, שתחזק את גופכם! 

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לדייסה נהדרת ואקזוטית עם פירות יער, תפוזים ותאנים מקור תמונה: bbcgoodfood
רכיבים למתכון לדייסת פירות יער, תפוזים ותאנים:
שיבולת שועל - 150 גר'
חלב - 150 מ"ל
מים - 450 מ"ל
מלח - קורט
פירות יער - 120 גר' (קפואים)
תפוז - ½ (קלוף וסחוט. שמרו את הקליפה והמיץ בצד)
תאנה - 1 (חתוך לפרוסות. ניתן להחליף ב-3 תאנים יבשות חתוכות לרצועות עבות)
פיסטוקים - 1 כף (קלויים וקצוצים)
אופן הכנת המתכון לדייסת פירות יער, תפוזים ותאנים:
  1. הכניסו למחבת שיבולת שועל, חלב, מים ומלח, ובשלו על אש גדולה למשך 5 דקות עד לקבלת תערובת סמיכה וקרמית.
  2. במקביל, הניחו בקערה המתאימה לחימום במיקרוגל פירות יער, מיץ תפוזים וקליפת תפוז מגוררת, וחממו במיקרוגל למשך 2-3 דקות, עד לקבלת לפתן פירות.
  3. חלקו את תערובת הדייסה שקבלתם בסעיף הראשון לשתי קערות. כסו כל קערה בלפתן הפירות ובתאנים, ובזקו פיסטוקים.
  4. הגישו לשולחן עם חיוך. בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר