maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לכרובית אפויה בציפוי פריך ורוטב חמאה חריף

כרובית מטוגנת היא מנה טעימה, אך גם כזו שגדושה בשמן שלא מיטיב עם הבריאות או הגזרה. המתכון הבא מהווה גרסה בריאה יותר למנה האהובה עם תיבול טעים במיוחד שקשה לעמוד בפניו ושתוכלו לאכול בלי אשמה.

זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לכרובית אפויה בציפוי פריך ורוטב חמאה חריף מקור תמונה: gooddinnermom
רכיבים לרוטב צ'ילי:
חמאה - 1 כף
רכיבים לכרובית המצופה:
כרובית - 1 (מפורקת לפרחים בגודל בינוני)
שמן זית - 5 כפות
אבקת שום - 2 כפיות
פלפל שחור - לפי הטעם
מלח - לפי הטעם
אופן הכנת הרוטב צ'ילי:
  1. הכניסו את החמאה לכלי עמיד למיקרוגל והמיסו אותה.
  2. הוסיפו לחמאה את רוטב הצ'ילי וערבבו היטב.
אופן הכנת הכרובית המצופה:
  1. חממו תנור ל-230 מעלות.
  2. הכניסו את פרחי הכרובית לשקית אטומה, צקו פנימה את השמן וערבבו היטב.
  3. הוסיפו לשקית מלח, פלפל שחור ואבקת שום וערבבו שוב.
  4. פזרו את הכרובית על תבנית עם נייר אפייה, הכניסו לתנור ל-15 דקות והפכו אותם פעם אחת במהלך האפיה.
  5. הוציאו את התבנית מהתנור וערבבו את פרחי הכרובית יחד עם רוטב החמאה. הכניסו את התבנית לתנור בשנית למשך ל-5 דקות נוספות.
  6. הוציאו והגישו חם לצד מטבלים לבחירתכם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר