header

מתכון לרול לחם עם גבינה

נמאס לכם מארוחות הערב הרגילות שרובנו אוכלים שוב ושוב? אז מוטב שתכירו את המתכון הפשוט לרול לחם וגבינה שישדרג את הארוחות שלכם ויגרום גם לילדיכם לסור אל שולחן האוכל במהרה. הקלות והפשטות שבהכנת המתכון הזה תעודד את הילדים שלכם לקחת חלק ולעזור לכם במלאכת ההכנה – כך גם תיהנו מחוויה משפחתית משותפת ומארוחת ערב טעימה, מגוונת ופשוטה.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
רכיבים לרול לחם וגבינה:
לחם - 7-8 פרוסות (מרובעות)
גבינת צ'דר - 7-8 פרוסות (אפשר להחליף בגבינה אהובה אחרת)
חמאה - 2 כפות
אופן הכנת הרול לחם וגבינה:
  1. הסירו בעזרת סכין את השוליים הקשים של פרוסות הלחם – זה עוזר לגלגל אותן בקלות.
  2. שטחו את פרוסות הלחם בעזרת מערוך או אביזר דומה.
  3. הניחו פרוסת גבינת צ'דר על פרוסת לחם כאשר היא צמודה לשוליים התחתונים, עשו זאת עם כל פרוסות הלחם.
  4. גלגלו כל פרוסת לחם באופן הדוק ככל הניתן והניחו אותה כשצד "התפר" כלפי מטה, עשו זאת עם כל פרוסות הלחם.
  5. המיסו את החמאה במחבת בינונית מעל אש בינונית וטגנו את הרולים שיצרתם כאשר אתם מניחים את צד התפר על המחבת ולאט לאט מסובבים את הרולים כך שיהיו שחומים מכל צדדיהם.
  6. הוציאו את הרולים מן המחבת, הניחו בצלחת והגישו את המנה לצד קערת קטשופ או כל מטבל אהוב אחר.
טיפ השף:
אפשר ורצוי להוסיף לפני גלגול פרוסות הלחם מצרכים אהובים נוספים כמו רטבים, ירקות ועוד.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.