header

מתכון לסלט גואקמולי

הגואקמולי הטעים שמגיע אלינו כל הדרך ממקסיקו הוא אחד הממרחים הטעימים ביותר שניתן להכין, אך טעמו לא בדיוק מפתיע את החיך בכל פעם שאוכלים ממנו. אם אתם רוצים לנסות מתכון מעניין במיוחד לממרח הגואקמולי, נסו את גרסת הסלט המפורקת שלו שתפתיע אתכם בכל פעם מחדש ותכיר לכם קשת חדשה של טעמים עם רכיבים מוכרים ואהובים. 

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 5
רמת קושי: קל
מתכון לסלט גואקמולי מקור תמונה: pamelasalzman.com
רכיבים לסלט גואקמולי:
עגבניות - 4 (בינוניות, חתוכות לחתיכות גסות)
בצל סגול - ½ (חתוך לפרוסות דקות)
פלפל ירוק חריף - ½ (עדיף מסוג חלפניו. ללא גרעינים, חתוך דק)
אבוקדו - 3 (בינוניים, קלופים וחתוכים לפרוסות)
נאצ'וס - 50 גרם (בטעם תירס טבעי, חתוכים גס)
רכיבים לרוטב כוסברה:
מיץ ליים - 2 כפות (ניתן להמיר במיץ לימון)
כוסברה טרייה - חופן (קצוץ דק)
מלח - ¾ כפית
פלפל שחור - ½ כפית (טרי, גרוס)
רוטב סריראצ'ה - 6 טיפות (ניתן להמיר ברוטב חריף אהוב אחר)
שמן זית - 3 כפות
אופן הכנת הסלט גואקמולי:
  1. פזרו את כל רכיבי הסלט על כלי להגשה.
אופן הכנת הרוטב כוסברה:
  1. ערבבו את כל רכיבי הרוטב ומזגו מעל הסלט. הגישו טרי.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.