header

מתכון למתאבן אבוקדו נפלא עם רימונים ועשבי תיבול

אם אתם רוצים להכין מתאבן בריא תוך דקות ספורות וליהנות מתוצאה טעימה, משביעה ומרשימה, קחו כמה פירות אבוקדו, חופן של עשבי תיבול אהובים, רימונים וגשו לעבודה! בלי מאמץ ובלי כאב ראש, תוכלו להגיש לשולחן מנה עשירה עם מראה מושקע, וחשוב מכל, שפע של יתרונות בריאותיים לגוף בזכות האשלגן, חומצות השומן הבריאות והסיבים התזונתיים שבאבוקדו. כמה פשוט, ככה טעים!

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון למתאבן אבוקדו נפלא עם רימונים ועשבי תיבול מקור תמונה: bonappetit.com
רכיבים לסירות אבוקדו:
זרעי רימון - 2-3 כפות (קצוצים)
כוסברה - ½ כוס (קצוצה)
נענע - ½ כוס (קצוצה)
לימון כבוש - כף (קצוץ)
שמן זית - 3 כפות (ועוד קצת להגשה)
מלח שולחן - לפי הטעם
אבוקדו - 4 (עם קליפה שטופה, בשלים וחצויים)
מלח גס - לפי הטעם (להגשה)
אופן הכנת הסירות אבוקדו:
  1. הכניסו לקערה את הרימונים, עשבי התיבול והלימון הכבוש, יחד עם שמן הזית ומיץ הלימון. ערבבו היטב ותבלו במלח שולחן רגיל לפני הטעם.
  2. תנו לכל הטעמים להתאחד, ובינתיים הוציאו את הגרעין מהאבוקדו, וסדרו את חצאי הפרי על צלחת הגשה. אם יש חלקים מושחרים בבשר האבוקדו, גרדו אותם בזהירות עם כף, שבה תוכלו להשתמש גם כדי להגדיל את שטח ה"חור" בסירה שלכם אם הוא קטן מדי.
  3. הכניסו כמות שווה מתערובות עשבי התיבול והרימונים לתוך כל סירת אבוקדו, קשטו במעט מלח גס והזליפו מעל לכל הסירות מעט שמן זית.
טיפ השף:
אם תרצו, ניתן לקלף את קליפת האבוקדו לפני הכנסת המילוי, אך הרבה יותר נוח להשאירה ולאכול את פנים האבוקדו עם המילוי בעזרת כף או כפית.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר