maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לקינוח אישי של שוקולד, אגוזים וגבינה

כפית אחת מהקינוח המושחת שלפניכם תגרום לכך לא תרצו לוותר עליו בעד שום הון שבעולם. השילוב המעולה בין ממרח שוקולד-אגוזים וגבינה יוצר מתכון לקינוח שיש בו קצת מהכל, ושלא דורש אפילו אפייה.

זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לקינוח אישי של שוקולד, אגוזים וגבינה מקור תמונה: cafedelites
רכיבים לתערובת שוקולד-אגוזים-גבינה:
גבינת שמנת - 250 גר' (מרוככת)
ממרח שוקולד-אגוזים - ½ כוס (דוגמת נוטלה)
אבקת סוכר - 1-2 כפות
אבקת קקאו - 2 כפות (לא ממותק)
ביסקוויטים - 12 (בטעם וניל או עוגיות אחרות לבחירתכם, קצוצים גס)
רכיבים לזיגוג שוקולד-אגוזים:
חלב - 3 כפות
אופן הכנת התערובת שוקולד-אגוזים-גבינה:
  1. בקערה בינונית, ערבבו יחד גבינת שמנת ויוגורט עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה במרקמה.
  2. הוסיפו לתערובת את ממרח השוקולד-אגוזים, הסוכר ואת אבקת הקקאו. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
אופן הכנת הזיגוג שוקולד-אגוזים:
  1. הכניסו את ממרח השוקולד-אגוזים לתוך קערה חסינה למיקרוגל והמיסו אותו במיקרוגל במשך 30 שניות.
  2. הוסיפו לקערה את החלב, וערבבו היטב לקבלת תערובת אחידה.
  3. מרחו תערובת שוקולד-אגוזים-גבינה בתוך כלים אישיים.
  4. פזרו מעל השכבה הזו שברי ביסקוויטים/עוגיות והמשיכו לעשות שכבות כפולות כאלו עד ל-¾ גובה הכלים. צננו במשך כחצי שעה במקרר.
  5. הוציאו את הקינוחים מהמקרר, זלפו את זיגוג השוקולד מעליהם והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: