header

מתכון לטראפלס שוקולדי בסיסי

טראפל שוקולד בסיסי מכיל שמנת מתוקה, שוקולד ומעט תמצית וניל, אך במתכון הבא השמנת המתוקה הומרה בגבינת שמנת שמעשירה את הממתק אף יותר. עם ניחוח הווניל והמרקם הנימוח של הטראפלס, יהיה קשה להסתפק רק באחד.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לטראפלס שוקולדי בסיסי מקור תמונה: Better Than Bacon
רכיבים לטראפלס שוקולד:
גבינת שמנת - 230 גר'
אבקת סוכר - 3 כוסות (מנופה)
שוקולד צ'יפס - 3 כוסות (מריר)
תמצית וניל - ½1 כפיות
אבקת קקאו - לפי הצורך (לגלגול הכדורים - לא חובה)
אופן הכנת הטראפלס שוקולד:
  1. הכניסו את שבבי השוקולד המריר לקופסה או קערה עמידים למיקרוגל והמיסו אותם בפולסים בעצמה גבוהה (הכניסו ל-30 שנית, הוציאו מהמיקרוגל, ערבבו עם כפית וחזרו על התהליך עד להמסה מלאה של השוקולד).
  2. בקערה נפרדת טרפו את גבינת השמנת עד שהיא תקבל מרקם חלק (מומלץ לעשות זאת עם בלנדר).
  3. פזרו את אבקת הסוכר בצורה הדרגתית לתוך הגבינה תוך כדי שאתם טורפים אותה עד ששני הרכיבים יתאחדו זה עם זה.
  4. הוסיפו את השוקולד המומס בהדרגה לתוך התערובת של גבינת השמנת והסוכר וערבבו בעדינות. הוסיפו את תמצית הווניל והמשיכו לערבב עד שכל החומרים יתאחדו ותתקבל תערובת ללא פסים לבנים או חומים.
  5. הכניסו את הקערה למקרר למשך שעה אחת לפחות ולאחר מכן הוציאו אותה, קרצו מהתערובת כדורים בקוטר של 2 ס"מ בעזרת כף, עגלו אותם במהירות עם הידיים וגלגלו באבקת הקקאו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.