maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לטראפלס חלב מרוכז וקקאו מברזיל - בריגדיירו

מקורו של מתכון הטראפלס המדהים הבא מגיע אלינו מברזיל והוא מכיל מרכיב אהוב במיוחד במדינה – חלב מרוכז ממותק. כל מי שמכיר את המעדן הזה יודע עד כמה הוא משדרג כל קינוח כך שהוא בהחלט יכול להיות הכוכב בממתקים מעשה בית.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לטראפלס חלב מרוכז וקקאו מברזיל - בריגדיירו
רכיבים לבריגדיירו - טראפלס ברזילאים:
אבקת קקאו - 3 כפות
חמאה - 1 כפית (רכה)
חמאה - 2 כפות (לשימון)
מלח - קורט
סוכריות צבעוניות - קערית מלאה (או חומות- לציפוי)
אופן הכנת הבריגדיירו - טראפלס ברזילאים:
  1. שמנו תבנית אפייה בחמאה והניחו אותה בצד.
  2. למחבת בינונית על להבה בינונית הכניסו את החלב המרוכז, אבקת קקאו, חמאה ומלח. ערבבו את הרכיבים היטב במשך 5-10 דקות עד שהם יתאחדו והתערובת תתעבה (התערובת נוזלית בהתחלה אך אל חשש, היא תתעבה בתוך דקות ספורות).
  3. הסירו את התערובת מהאש, מרחו אותה על תבנית האפייה המשומנת בצורה אחידה והכניסו אותה למקרר למשך 10 דקות לפחות.
  4. הוציאו את התבנית מהמקרר, שמנו את ידיכם וקרצו כדורים בקוטר 1 ס"מ מהתערובת באמצעות כפית. גלגלו את הטראפלס בסוכריות והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: