maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לפודינג לחם במיקרוגל

אם אתם רוצים לפתוח את הבוקר בצורה מתוקה, או לנשנש משהו טעים שישביע אתכם – אתם חייבים לנסות את המתכון הבא לפודינג לחם במיקרוגל. את הקינוח המיוחד הזה תוכלו להכין משאריות של לחם במקום לזרוק אותו, וכך ליהנות ממאכל שהוא גם טעים וגם חסכוני.

זמן הכנה: 1 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפודינג לחם במיקרוגל מקור תמונה: רחבי הרשת
רכיבים לפודינג לחם:
לחם לבן - 1-2 פרוסות (חתוכות באופן גס)
ביצה - 1
סוכר - 1-3 כפות (לפי הטעם)
יוגורט - 2 כפות (ניתן להמיר בחלב)
חמאה - 1-2 כפות
תמצית וניל - ½ כפית
קינמון - קורט
אופן הכנת הפודינג לחם:
  1. הכניסו את כל הרכיבים לספל עמיד לחימום במיקרוגל, ערבבו והכניסו למיקרוגל למשך 1-2 דקות על עוצמה בינונית-גבוהה. הוציאו והגישו (מומלץ עם כדור גלידת וניל).
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: