maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לבצק עוגיות זנגביל מתובלות להקפאה

הג'ינג'ר יכול לשמש לא רק לתיבול של מאכלים שונים, אלא ביכולתו גם לתת טעם ייחודי לקינוחים רבים, כמו במתכון בצק העוגיות שלפניכם. טעמו של הבצק יישמר בהקפאה לפרקי זמן ארוכים, ותוכלו לשלוף אותו בכל פעם שתרצו להכין את העוגיות הנפלאות הללו.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 40
רמת קושי: קל
מתכון לבצק עוגיות זנגביל מתובלות להקפאה מקור תמונה: food.com
רכיבים לבצק עוגיות זנגביל מתובלות:
חמאה - 180 גר' (מרוככת)
סוכר - 1 כוס
סירופ מייפל - ¼ כוס (ניתן להמיר בכמות זהה של דבש)
קמח - ½2 כוסות
מים - ⅓ כוס
אבקת אפייה - ½1 כפיות
ג'ינג'ר - 2 כפיות (תבלין)
ג'ינג'ר - 1 כף (טרי, טחון)
קינמון - 1 כפית
תבלין ציפורן - ½ כפית
אגוז מוסקט - ½ כפית (טחון)
מלח - ¼ כפית
אופן הכנת הבצק עוגיות זנגביל מתובלות:
  1. בקערה גדולה, טרפו יחד חמאה וסוכר לקבלת תערובת אוורירית.
  2. הוסיפו לקערה את סירופ המייפל/דבש וערבבו היטב. הוסיפו את המים ואבקת האפייה וערבבו שוב.
  3. בקערה נפרדת ערבבו יחד קמח, תבלין ג'ינג'ר, ג'ינג'ר טרי טחון, קינמון, תבלין ציפורן, אגוז מוסקט ומלח וערבבו היטב.
  4. הוסיפו בהדרגה את תערובת הקמח לתערובת החמאה עד לקבלת בצק אחיד במרקמו.
  5. צרו 40 כדורים מהתערובת, והכניסו אותם לקופסה אטומה ולהקפאה. כשתרצו לאפות את העוגיות, עשו זאת בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 10-12 דקות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר