maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לבצק עוגיות פקאן להקפאה

אגוזי הפקאן הנפלאים משתלבים נהדר בתוך קינוחים רבים, כמו מתכון העוגיות הבאות שניתן להקפיא את הבצק שלהן למשך חודש ואף יותר. עם ניחוח וניל ורכות נפלאה, תוכלו לקבל נשנוש טעים שאף אחד לא ינחש ששלפתם את הבצק שלו לפני דקות ספורות מהמקפיא.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 30
רמת קושי: קל
מתכון לבצק עוגיות פקאן להקפאה מקור תמונה: sallysbakingaddiction.com
רכיבים לבצק עוגיות פקאן:
אגוזי פקאן - ½1 כוסות (קלוי, קצוץ גס)
חמאה - 230 גר' (מרוככת)
סוכר לבן - ½ כוס
סוכר חום - 1 כוס
ביצים - 2 (גדולות, בטמפרטורת החדר)
תמצית וניל - 2 כפיות
קמח - ½2 כוסות
קורנפלור - 1 כפית
אבקת סודה - 1 כפית
מלח - ½ כפית
אופן הכנת הבצק עוגיות פקאן:
  1. בקערה גדולה, טרפו יחד את החמאה והסוכר הלבן עד לקבלת תערובת אוורירית. הוסיפו לקערה את הסוכר החום וטרפו שוב.
  2. הוסיפו לקערה את הביצים ותמצית הווניל וערבבו היטב.
  3. בקערה נפרדת, ערבבו יחד קמח, קורנפלור, אבקת סודה ומלח לקבלת תערובת אחידה.
  4. הכניסו בהדרגה את תערובת החמאה לתערובת הקמח עד לקבלת בצק עוגיות אחיד במרקמו. הוסיפו את הפקאן הקלוי וערבבו שוב.
  5. צרו 30 כדורים מהתערובת, והכניסו אותם לקופסה אטומה ולהקפאה. כשתרצו לאפות את העוגיות, עשו זאת בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 10-12 דקות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: