בזמן שקשה לנו לעמוד בפני עוגיות שוקולד צ'יפס, מתברר שקיים מתכון מפתה הרבה יותר שכל בני המשפחה שלכם ישמחו להכיר ולטעום.
רכיבים לעוגיות בצק שוקולד:
אופן הכנת העוגיות בצק שוקולד:
-
הכניסו לקערה גדולה חמאה וסוכר חום וערבבו היטב במשך 3-2 דקות. לאחר מכן הוסיפו גבינת שמנת וסוכר וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה. כעת, הוסיפו תמצית וניל, סודה לשתייה, מלח וקמח וערבבו היטב עד לקבלת בצק. אם הבצק יצא רטוב מידי, יש להוסיף עוד קצת קמח ולהמשיך לערבב.
-
הכניסו לתערובת ¾ כוס משבבי השוקולד, וערבבו כך שיתפזרו באופן שווה בכל הבצק.
-
הכינו כדורי בצק קטנים והניחו בצד.
-
הכניסו מנג'טים קטנים לתוך תבנית מאפינס.
-
הכניסו לקערה עמידה במיקרוגל ½ כוס שבבי שוקולד חלב ו-¼ כפית שמן קוקוס, והכניסו למיקרוגל למשך 30 שניות. לאחר מכן ערבבו היטב והחזירו למיקרוגל למשך 15 שניות נוספות. לבסוף, ערבבו היטב בשנית.
-
צקו כף מתערובת השוקולד שהמסתם לתחתית כל מנג'ט, ולאחר מכן הכניסו את עיגולי בצק העוגיות, כאשר עליכם לדחוס אותן מעט אל תוך המנג'ט.
-
השתמשו בקערה בה המסתם את השוקולד כדי להמיס את שארית שבבי השוקולד יחד עם ¼ כפית שמן קוקוס, וצקו את התערובת על כל כדורי העוגיות.
-
הכניסו את תבנית המאפינס למקרר למשך 30 דקות לפחות.
מקור: ענת ה.