maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לבצק עוגיות שוקולד צ'יפס ושיבולת שועל להקפאה

עוגיות השוקולד צ'יפס שתכינו בעזרת מתכון בצק העוגיות שלפניכם מקבלות שדרוג בזכות שיבולת שועל, שתכניס לגופכם סיבים תזונתיים בצורה טעימה במיוחד. את בצק העוגיות תוכלו להקפיא ולאפות בעת הצורך, ומומלץ להכין כמויות גדולות ממנו כי העוגיות ייחטפו ברגע היציאה מהתנור!

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 16
רמת קושי: קל
מתכון לבצק עוגיות שוקולד צ'יפס ושיבולת שועל להקפאה מקור תמונה: averiecooks.com
רכיבים לבצק עוגיות שוקולד צ'יפס:
חמאה - 120 גר' (מרוככת)
ביצה - 1
סוכר לבן - ¼ כוס
תמצית וניל - 1 כפית
שיבולת שועל - 1 כוס (גולמית, לא אינסטנט)
קמח - 1 כוס
שבבי קוקוס - ½ כוס
אגוזי מלך - ½ כוס (קצוצים)
אבקת אפייה - ½ כפית
מלח - ¼ כפית
שבבי שוקולד - 1 כוס (גדושה)
אופן הכנת הבצק עוגיות שוקולד צ'יפס:
  1. בקערה גדולה, טרפו יחד ביצה, חמאה, סוכר חום ולבן ותמצית וניל לתערובת אחידה במשך 4 דקות.
  2. הוסיפו לקערה שיבולת שועל, קמח, קוקוס, אגוזי מלך, אבקת אפייה ומלח וטרפו במשך 1 דקה נוספת.
  3. הוסיפו לקערה את שבבי השוקולד וערבבו היטב למשך 30 שניות.
  4. צרו 16 כדורים מהתערובת, והכניסו אותם לקופסה אטומה ולהקפאה. כשתרצו לאפות את העוגיות, עשו זאת בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 10 דקות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר