maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לבצק לעוגיות אוכמניות-שוקולד לבן להקפאה

טעמו של השוקולד הלבן יחד עם האוכמניות במתכון הבא מזכיר את טעמן של גלידות טעימות ואפילו עוגות גבינה. למרבה השמחה, הבצק הזה הרבה יותר פשוט להכנה מהקינוחים הללו, ותוכלו להקפיא אותו ולהכין את ממנו עוגיות נהדרות בכל עת.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 24
רמת קושי: קל
מתכון לבצק לעוגיות אוכמניות-שוקולד לבן להקפאה מקור תמונה: kidscook.ie
רכיבים לבצק עוגיות אוכמניות-שוקולד לבן:
חמאה - 120 גר' (מרוככת)
סוכר חום - ½ כוס
סוכר לבן - ½ כוס
ביצה - 1
ברנדי - 1 כפית
קמח - ½1 כוסות
אבקת אפייה - ½ כפית
אופן הכנת הבצק עוגיות אוכמניות-שוקולד לבן:
  1. בקערה גדולה, טרפו יחד חמאה, סוכר חום וסוכר לבן לקבלת תערובת אחידה ואוורירית.
  2. הוסיפו לקערה את הביצה והברנדי וטרפו שוב.
  3. בקערה נפרדת ערבבו יחד קמח ואבקת אפייה ושלבו את התערובת לתוך הקערה עם החמאה.
  4. הוסיפו לבצק העוגיות את שבבי השוקולד והאוכמניות וערבבו היטב.
  5. צרו 24 כדורים מהתערובת, והכניסו אותם לקופסה אטומה ולהקפאה. כשתרצו לאפות את העוגיות, עשו זאת בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 8-10 דקות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: