maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לעוגת פירות טריים

המתכון הבא ל"פיצה" הוא בעצם מתכון לעוגה מדהימה שיש בה את כל מה שאנחנו אוהבים בקינוח מתוק בתוספת פירות טריים שהופכים אותה לתענוג מתוק מאין כמוהו. כך תכינו את פיצת הפירות.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת פירות טריים
רכיבים לבצק:
קמח לבן - 2 כוסות
חמאה - 200 גר'
סוכר - ¾ כוס
אבקת אפייה - 10 גר'
שמנת מתוקה - 4 כפות
רכיבים למלית והקישוט:
יוגורט - 200 גר' (בטעם תות או בננה)
אננס - 850 גר' (קוביות, מקופסת שימורים)
קיווי - 3 (קלופים ופרוסים)
תפוז - 1 (מחולק לפלחים)
בננות - 2 (מחולקות לפרוסות דקות, שנטבלו במעט מיץ לימון - כדי למנוע השחרה)
דובדבנים - חופן (חצויים)
תותים - 3 כוסות (פרוסים)
אופן הכנת הבצק:
  1. ערבבו את כל המצרכים לבצק וצננו במקרר כחצי שעה.
  2. רדדו את הבצק לעובי של פחות מס"מ, והניחו בתבנית עגולה.
  3. הכניסו את הבצק לתנור בחום בינוני, עד שהוא מזהיב בדפנות.
אופן הכנת המלית והקישוט:
  1. צננו את העוגה, ומרחו מעליה את היוגורט.
  2. סדרו את הפירות על גבי העוגה בצורה מעגלית. preperation
  3. צננו את העוגה לפחות לשעה, ושמרו במקרר. preperation
מקור: אסנת פלד
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: