header

מתכון לעוגת פאדג' שוקולד עם מרשמלו ואגוזים

קשה לעמוד בפניי קינוחי שוקולד, במיוחד כאלו שמכילים בתוכם הפתעות נוספות כמו מרשמלו ואגוזים. אחרי שתכינו את הפאדג' שבמתכון הבא, תתקשו לעבור למתכוני שוקולד אחרים ותרצו להכין אותו שוב ושוב.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 5
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת פאדג' שוקולד עם מרשמלו ואגוזים
רכיבים לפאדג':
סוכר - ½1 כוסות
חמאה - 2 כפות
מלח - ¼ כפית
מרשמלו - 100 גר'
שוקולד - ½1 כוסות (שבבים )
אגוזי פקאן - ½ כוס (או אגוזי מלך קצוצים)
תמצית וניל - 1 כפית
אופן הכנת הפאדג':
  1. בסיר בינוני, ערבבו סוכר, חלב מרוכז ממותק, חמאה ומלח. הביאו לרתיחה על אש בינונית, תוך בחישה מתמדת.
  2. הרתיחו, תוך בחישה מתמדת, במשך 4-5 דקות, והסירו את התערובת מהאש. הוסיפו לסיר מרשמלו ואגוזים, וערבבו עד לפיזור אחיד. preperation
  3. רפדו תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה, שמנו אותו וצקו את התערובת לתוך התבנית.
  4. הכניסו למקרר לשעתיים לפחות, הוציאו, חתכו והגישו לשולחן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.