maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לאבטיח פיקנטי בתנור, טעים וקל להכנה

אם חשבתם שאת האבטיח אוכלים רק כשהוא קר, כנראה שלא פגשתם עדיין את המתכון המעולה הזה שמשלב את הטעם המתוק של האבטיח ואת העקצוץ החריף של הצ'ילי.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לאבטיח פיקנטי בתנור, טעים וקל להכנה
רכיבים לאבטיח עם גבינה:
אבטיח - 1 (בינוני)
גבינת פטה - 250 גר' (פרוסה)
שיני שום - 3-4 (פרוסות גס)
זרעי קצח - 1 כף
נענע - 1 כוס (עלים טריים, קצוצים גס)
צ'ילי - מעט
שמן זית - 1 כף
מלח גס - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת האבטיח עם גבינה:
  1. חממו מראש תנור ל-220° מעלות וחתכו את האבטיח לפרוסות בינוניות בצורת רבע עיגול.
  2. סדרו את פרוסות האבטיח בתבנית עם נייר אפייה הניחו פרוסת גבינה על כל פרוסת אבטיח והוסיפו את הנענע והשום.
  3. פזרו על האבטיח את הקצח, הצ'ילי, המלח והפלפל וזלפו את שמן הזית.
  4. אפו בתנור למשך 15-20 דקות, או עד לחריכה קלה של האבטיח.
מקור: אסנת אורן
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר