maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לארטיק בננה פוסטר

הארטיק הזה משלב את כל מה שתצפו למצוא בקינוח האמריקאי "בננה פוסטר", והוא גרסה קרירה ומרעננת שלו שאף אחד לא ירצה לפספס. עם זאת, בניגוד לקינוח המקורי, המתכון הזה לא מכיל אלכוהול, וזה אומר שגם הילדים שלכם יוכלו ליהנות ממנו.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לארטיק בננה פוסטר מקור תמונה: snappygourmet
רכיבים לבננה פוסטר:
בננות - 2 (בשלות, גדולות וחתוכות לחתיכות דקות)
סוכר חום - 2 כפות
חמאה - 1 כף
קינמון - ½ כפית
חלב - ½ כוס
תמצית וניל - 1 כפית
תמצית רום - 1 כפית
אופן הכנת הבננה פוסטר:
  1. שימו את הבננה, הסוכר החום, החמאה והקינמון בקערה שמתאימה לחימום במיקרוגל. הפעילו את המיקרוגל למשך 30 שניות, ערבבו וחזרו על התהליך למשך 2-3 דקות, עד שהבננות מתרככות. לאחר מכן הניחו את הקערה להתקרר בצד.
  2. העבירו את תערובת הבננה לבלנדר, והוסיפו את היוגורט היווני, החלב, תמצית הווניל ותמצית הרום. ערבלו את הכל עד שמתקבלת תערובת חלקה.
  3. צקו את התערובת לתוך תבניות לארטיקים והקפיאו למשך מספר שעות.
טיפ השף:
כדי להוציא את הארטיקים בקלות, שטפו את התבניות במעט מים חמים אחרי ההוצאה מהמקפיא.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר