header

מתכון לארטיק פטל-בננה ויוגורט דל שומן

אוהבים ארטיקים חלביים אך חושבים על הקלוריות המרובות שבכל שלגון? נסו את מתכון ארטיק הפטל-בננה ויוגורט דל שומן שלפניכם וגלו כיצד ניתן ליהנות מטעם נפלא במינימום קלוריות ומקסימום הנאה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לארטיק פטל-בננה ויוגורט דל שומן מקור תמונה: pinterest
רכיבים לארטיק פטל-בננה:
תבניות ארטיק - 8 (או כוסות פלסטיק)
יוגורט - 1 כוס (דל שומן)
בננה - 1
פטל - 3 כוסות (טרי או קפוא)
דבש - ½ כוס
אופן הכנת הארטיק פטל-בננה:
  1. ערבבו בבלנדר את היוגורט והבננה כ-30 שניות עד לקבלת תערובת חלקה.
  2. בשלו בסיר בינוני את הפטל והדבש על אש בינונית כ-5 דקות.
  3. העבירו את התערובת לקערה דרך מסננת וערבבו את תוצרי הסינון יחד עם הבננה והיוגורט.
  4. הכניסו את התערובת למקרר וצננו אותה במשך 30 דקות.
  5. צקו את התערובת לתבניות הארטיק או לכוסות הפלסטיק והחדירו לתוכן את המקלות. הקפיאו כ-6 שעות.
  6. כדי לחלץ את הארטיקים, הניחו את התבניות במים חמים במשך 5 עד 15 שניות ושלפו את הארטיקים החוצה.
טיפ השף:
אופציה: החליפו את הפטל ב-3 כוסות אוכמניות קפואות או טריות או ב-3 כוסות תותים פרוסים.
מקור: טל עזר
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.