maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לדג סלמון מפולט עם ג'ינג'ר וסויה

מתכון דג הסלמון הזה, משתווה למנות הטובות ביותר של המסעדות היוקרתיות, אך הכנתה אינה מסובכת כלל.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לדג סלמון מפולט עם ג'ינג'ר וסויה
רכיבים לפילה סלמון:
סלמון - 1 (פילה, ללא עור - קפוא או טרי)
רוטב סויה - 2 כפות
שמן קנולה - 2 כפיות
ג'ינג'ר - 1 (חתיכת שורש באורך 3 ס"מ, כתושה)
שיני שום - 2 (כתושות)
בצל ירוק - 4 (גבעולים)
אופן הכנת הפילה סלמון:
  1. הניחו את הסלמון על ריבוע נייר אלומיניום בעל שכבה כפולה.
  2. ערבבו בקערה קטנה את רוטב הסויה, חומץ האורז ושמן הקנולה. צרו גבולות מנייר האלומיניום, ומזגו את הרוטב על הדג.
  3. ערבבו את השום והג'ינג'ר ומרחו אותם על בשר הסלמון. הניחו את הבצל הירוק מעל לדג.
  4. הכינו כיס מנייר האלומיניום וסגרו אותו היטב.
  5. צלו על מנגל או על גריל חשמלי במשך 10 דקות. היזהרו לא לבשל את הסלמון יותר מדי!
מקור: דליה כץ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: