header

מתכון לפיצה על בסיס מחית כרובית/ברוקולי

מתכון לפיצה מיוחדת נטולת גלוטן מכרובית וברוקולי. הכרובית והברוקולי מכילים ויטמין A, התורם לחוזק הראייה שלנו. מרקמו המיוחד של בצק זה יפתיע אתכם!

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפיצה על בסיס מחית כרובית/ברוקולי
רכיבים לפיצה:
ברוקולי - 1 קג' (או כרובית)
פרמז'ן - ½ כוס (מגורד)
אורגנו - מעט
טימין - מעט
מיורן - מעט
מלח - לפי הטעם
רוטב פיצה - לפי הצורך (לכיסוי הבצק)
גבינה צהובה - 1 כוס (מגורדת - ניתן להוסיף או להפחית לפי טעמכם)
אופן הכנת הפיצה:
  1. הכניסו לבלנדר וערבלו עד שנוצרת עיסה דקיקה.
  2. הוסיפו 3 כוסות ברוקולי/כרובית למחבת ובשלו על אש קטנה לחמש דקות.
  3. צננו את הברוקולי/כרובית וסננו את המים שהצטברו בבישול.
  4. הוסיפו לתערובת מעט מלח, טימין, אורגנו, מיורן, פרמז'ן וביצים טרופות וערבבו.
  5. לושו את העיסה בידיכם וגלגלו שני כדורים.
  6. הניחו כל כדור בנפרד על נייר אפיה, הניחו נייר אפיה מעל כל כדור ורדדו אותם לעובי סנטימטר.
  7. הכניסו ל-15 דקות לתנור בחום של 200° מעלות, יתקבל בצק דק מלא טעם וירק.
  8. הוסיפו לבצק את הרוטב והגבינה, ואפו כ-10 דקות נוספות.
מקור: רונית פיינברג
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.