maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לאגוזים מקורמלים

קינוח לא חייב להיות גלידה או מאפה, ולפעמים כל מה שאנחנו באמת רוצים אחרי ארוחה דשנה הוא נשנוש מתוק. בדיוק במצבים כאלה אפשר להכין מבעוד מאוד או באותו הרגע מחבת של אגוזים מקורמלים שיחטפו בין רגע. במידה ונשארתם עם עודף, תמיד תוכלו להשתמש בהם למנות קינוח אחרות.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לאגוזים מקורמלים
רכיבים לאגוזים המקורמלים:
אגוזי פקאן - 1 כוס (אפשר לערבב כמה סוגים על פי בחירתכם)
סוכר - ¼ כוס
חמאה - 1 כף
קינמון - ¼ כפית (לא חובה)
אופן הכנת האגוזים המקורמלים:
  1. חממו מחבת בינונית על להבה בינונית והוסיפו את כל המרכיבים. ניתן לרסק קלות את האגוזים אם יש צורך.
  2. חממו את האגוזים וערבבו את תוכן המחבת באופן רציף למשך כ-5 דקות עד שכל האגוזים מכוסים בצורה אחידה.
  3. בסיום הבישול העבירו את האגוזים ישירות למגש או צלחת מכוסים בנייר אפייה. בשלב זה ניתן להפריד ולפזר את האגוזים עם 2 מזלגות או לתת להם להתקשות ולשבור אותם אחר כך.
  4. תנו לאגוזים להתקרר במשך 5-7 דקות ואכלו בהנאה או השתמשו בהם כתוספת לקינוחים ולמנות אחרות.
מקור: ענת הלוי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: