maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לטפנד זיתים

טפנד הזיתים הוא ממרח ים תיכוני בעל ניחוח וטעם ייחודיים. הממרח מתאים במיוחד לכריכים המכילים בשר. ניתן להכין את המתכון עם זיתים שחורים או ירוקים, לבחירתכם.
 
זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לטפנד זיתים
רכיבים לטפנד זיתים:
זיתים - 200 גר' (מגולענים)
שן שום - 1 (קטנה, כתושה)
שמן זית - 2 כפות
דגי אנשובי - 3 (לא חובה)
אופן הכנת הטפנד זיתים:
  1. שלבו את הזיתים, השום, האנשובי והצלפים יחד עם כף אחת של שמן הזית במעבד מזון.
  2. הפעילו את מעבד המזון למשך 20 שניות, קפלו את שאריות הרוטב מדפנות הכלי והוסיפו את שארית שמן הזית.
  3. המשיכו לערבל, עד להגעה למרקם אחיד.
  4. אחסנו במיכל סגור ובקירור.
טיפ השף:
השתמשו בזיתים שחורים להכנת ממרח כהה, ירוקים להכנת ממרח בהיר או שילוב של שני הצבעים לקבלת ממרח בגוון ביניים.
מקור: רונית מיכאל
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר