maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון למרק סיני חמצמץ

ארוחות סיניות ביתיות רבות מתחילות במרק חם וטעים, שמעניק לסועד תחושה נעימה, פותח את התאבון ותורם מאוד לבריאות. המרק הבא עשיר מאוד בויטמין B5, שחיוני לבניית התאים ותפקודם, מסייע בפירוק שומנים ותורם להרגעה במצבי חרדה ולחץ. כמו כן, הוא מכיל גם סלניום, מינרל המסייע בהגנה מפני סרטן המעי הגס וסרטן הערמונית.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון למרק סיני חמצמץ
רכיבים למרק סיני:
רוטב סויה - 2 כפות
חומץ - 3 כפות
שומשום - 1 כפית
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - ½ כפית
פטריות שיטאקה - 10 (חתוכות לרצועות)
טופו - 1 כוס (חתוך לקוביות)
ביצה - 1 (גדולה, טרופה)
קורנפלור - 3 כפות (מעורבב עם 3 כפות מים)
שמן שומשום - 2 כפיות
בצלים ירוקים - 2 (קצוצים דק)
אופן הכנת המרק סיני:
  1. הוסיפו לסיר גדול את ציר העוף, רוטב הסויה, זרעי השומשום, המלח והפלפל, והביאו לרתיחה.
  2. הורידו את עוצמת האש לחום נמוך והוסיפו את הפטריות והטופו. בשלו את המרק במשך 3 דקות. preperation
  3. הוסיפו את החומץ, שמן השומשום ועמילן התירס, ובשלו במשך 2 דקות נוספות.
  4. כבו את האש לחלוטין והוסיפו למרק את הביצה הטרופה תוך כדי ערבוב.
  5. הגישו את המרק עם בצל ירוק קצוץ לקישוט. preperation
מקור: שולי פ.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר