maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון למרק עוף עם תירס וביצים ב-10 דקות

כמה פעמים התחשק לכם מרק חם, מיוחד ומושקע אבל לא היה לכך כוח להשקיע שעות בהכנתו? נסו את מרק התירס הסיני שלפניכם ותהנו ממתכון נהדר של מרק עוף מבושל עם ביצים במרקם רך ונמס בפה שתוכלו להכין תוך 10 דקות!

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למרק עוף עם תירס וביצים ב-10 דקות מקור תמונה: foodieandwine
רכיבים למרק עוף ותירס:
ביצים - 2 (גדולה)
קורנפלור - ½1 כפות
מרק עוף - 4 כוסות (ניתן להכין מ-2 כפות אבקת מרק עם 4 כוסות מים))
שום - ¼ כפית (כתוש)
ג'ינג'ר - מעט (טחון - לא חובה)
בצל ירוק - 6 גבעולים (חצויים)
אופן הכנת המרק עוף ותירס:
  1. הכניסו את הביצים והחלבון לקערה קטנה, ערבבו בעזרת מזלג והניחו בצד.
  2. הכניסו ¾ כוס מרק עוף לקערה אחרת וערבבו יחד עם הקורנפלור.
  3. הרתיחו את יתרת מרק העוף בסיר בינוני או גדול, הוסיפו בצל ירוק, מלח, פלפל, שום וג'ינג'ר. ערבבו היטב והביאו לרתיחה חוזרת.
  4. צקו את תערובת הקורנפלור לסיר ובשלו במשך 1-2 דקות לעיבוי המרק. preperation מקור תמונה: thewoksoflife
  5. ערבבו בעדינות את המרק בכיוון השעון בעזרת כף עץ או מרית לא מחוררת וצקו את תערובת הביצים בעדינות לתוך הסיר. preperation מקור תמונה: thewoksoflife
  6. בשלו כ-30 שניות נוספות עד לבישול הביצים והגישו חם.
טיפ השף:
לקיצור התהליך, הרתיחו מים בקומקום חשמלי וצקו לסיר (מקצר כמעט רבע מהזמן).
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: