header

מתכון למרק ראמן בכוסות ללא גלוטן

אנשים רבים אובחנו בשנים האחרונות בתור רגישים לגלוטן, מה שהוביל לפיתוח של מוצרי מזון מיוחדים שנועדו עבור הרגישות הזו. אם גם אתם נמנעים מגלוטן בגלל סיבות בריאותיות או בחירות תזונתיות, מומלץ לכם לנסות את מתכון הראמן המיוחד הבא שיענה על הצרכים שלכם בצורה טעימה, מזינה ובריאה במיוחד.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון למרק ראמן בכוסות ללא גלוטן מקור תמונה: glutenfreeonashoestring
רכיבים למרק ראמן:
שמרים תזונתיים - ½ כוס (40 גר')
מלח - 2 כפות (מחולקות)
שבבי בצל - 2 כפות (ניתן להחליף ב-1 כף אבקת בצל)
אבקת שום - ½1 כפיות
טימין - ¾ כפית (מיובש)
מרווה - ½ כפית (מיובשת)
פפריקה - 1 כפית
כורכום - ¼ כפית
אבקת ווסאבי - ¼ כפית (לא חובה)
ג'ינג'ר - ⅛ כפית (טחון)
סוכר קוקוס - 1 כף (או סוכר רגיל)
אטריות ראמן - 4 אריזות (ללא גלוטן - או אטריות אורז)
עלי תרד - 2 כוסות (טריים)
גזר - ½ כוס (מגורר - כ -2 גזרים בינוניים)
עוף - 1 כוס (מבושל או טופו חתוך לקוביות )
מיסו - 2 כפות (ללא גלוטן)
רוטב סויה - 4 כפיות (ללא גלוטן)
בצל ירוק - ½-¾ כוס (קצוץ טרי)
אופן הכנת המרק ראמן:
  1. הכניסו לקערה בינונית שמרים תזונתיים, מלח, סוכר קוקוס, כורכום, פפריקה, בצל, מרווה, טימין וואסאבי, ג'ינג'ר ואבקת שום, ערבבו היטב והניחו בצד.
  2. בשלו את הנודלס לפי ההוראות שעל האריזה (כל אריזה בנפרד), סננו, שטפו במים קרים לעצירת הבישול והניחו בצד.
  3. הכינו 4 צנצנות להגשה והכניסו את הרכיבים לפי הסדר הבא: ½ כוס עלי תרד, ½ כוס גזר קצוץ, ½ כוס טופו או עוף, ½ כף מיסו, 1 כפית רוטב סויה, חבילה אחת של האטריות המבושלות, 1 כף אבקה מהקערה שהכנו קודם, ולבסוף , בצל ירוק לפי הטעם (לפחות 2 כפות). preperation מקור תמונה: glutenfreeonashoestring
  4. צקו מים רותחים לתוך כל צנצנת עד 1 ס"מ מהקצה העליון וכסו כל אחת עם מכסה בחוזקה. preperation מקור תמונה: glutenfreeonashoestring
  5. הניחו את הצנצנת סגורה כ-2 דקות, פיתחו, ערבבו בעדינות והגישו. preperation מקור תמונה: glutenfreeonashoestring
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.