maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לקרם ברולה

הקינוח המפורסם של המטבח הצרפתי מגיע למטבח הביתי שלכם עם מתכון פשוט במיוחד שלא חוסך בטעם הנהדר!

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
רכיבים לקרם ברולה:
שמנת מתוקה - 4 כוסות
תמצית וניל - 2 כפיות
סוכר - 1 כוס (½ כוס לתערובת ועוד ½ לקרום)
אופן הכנת הקרם ברולה:
  1. חממו את השמנת המתוקה ותמצית הווניל במחבת עד שיהיו חמים, אך לא רותחים.
  2. בקערה בינונית, טרפו את חלמוני הביצה יחד עם חצי כוס סוכר, עד שתתקבל תערובת אחידה. לאחר מכן שפכו לקערה את השמנת שחיממתם באופן הדרגתי תוך כדי שאתם ממשיכים לערבב.
  3. הניחו צלוחיות למנות אישיות על תבנית אפייה עמוקה, ומלאו אותה במים חמים עד שיגיעו לאמצע גובה הצלוחיות.
  4. העבירו את הבלילה מהתערובת לצלוחיות ואפו בתנור על חום של 165 מעלות למשך 45-50 דקות. הקרם ברולה אמור להיות מוכן לבסוף עם מרקם שמזכיר מעט ג'לי.
  5. הסירו את הצלוחיות מתבנית האפייה ותנו לקרם ברולה להתקרר עד שיגיע לטמפרטורת החדר. לאחר מכן כסו את הצלוחיות בניילון נצמד והכניסו למקרר למשך שעתיים (ניתן לשמור אותן במקרר עד ל-3 ימים).
  6. הוציאו את הקרם ברולה מהמקרר לפחות 30 דקות לפני יצירת קרום הסוכר וההגשה. פזרו כף סוכר על כל קרם ברולה והמיסו אותו בעזרת להביור. אם אין לכם להביור, תוכלו לצלות את הקרם ברולה בתנור כדי להמיס את הסוכר. שימו עליו עין בזמן שהוא בתנור והימנעו מחימום יתר – ברגע שהסוכר משחים ניתן להוציא את הקרם ברולה מהתנור.
  7. תנו לו להתקרר מעט במשך 5 דקות והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: