header

מתכון לקציצות קינואה וטונה

הודות למתכון הקציצות הנהדר הזה תוכלו להכין ארוחות צהריים דשנות, להוסיף אותן על גבי סלט ירקות או להגישן בתוך לחמנייה אהובה, ולצרוך 11 גרם חלבון ללא כל בעיה.

זמן הכנה: חסר
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לקציצות קינואה וטונה
רכיבים לקציצות קינואה וטונה:
בטטה - ½ כוס (מחית מבושלת)
טונה - 320 גר' ( ללא נוזלים, מ-2 קופסאות קטנות)
קינואה - ¾ כוס (מבושלת)
בצל ירוק - ¼ כוס (קצוץ)
שיני שום - 2 (טחונות)
ביצה - 1 (טרופה)
יוגורט - ¼ כוס
פפריקה - 1 כפית
פירורי לחם - ½ כוס
אופן הכנת הקציצות קינואה וטונה:
  1. חממו את התנור מראש על 200 מעלות.
  2. הכניסו לקערה בינונית את הטונה ומחית הבטטה וערבבו היטב. preperation
  3. הוסיפו לקערה שום, בצל ירוק, מיץ לימון, ביצה, יוגורט, חרדל, פלפל קאיין, פפריקה, קינואה ופירורי לחם וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. צרו 6 קציצות באמצעות ידיכם.
  5. הניחו את הקציצות על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, (רצוי לשמן את נייר האפייה קודם לכן), הכניסו לתנור ואפו במשך 20 דקות, כשרצוי להפוך אותן על צדן השני לאחר 10 הדקות הראשונות.
  6. כפי שצוין קודם לכן, את הקציצות תוכלו להגיש בלחמנייה עם ירקות, כתוספת לסלט או בכל דרך אחרת שבה תחפצו.
מקור: רבקה.א
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.