header

מתכון לפנקייק "משודרג" בתנור

כמה כיף זה לאכול פנקייקים טעימים וחמימים עם כל המשפחה, נכון? אבל מעטים מאיתנו באמת טורחים להכין אותם, זאת מכיוון שהכנתם מצריכה מאיתנו לעמוד ולטגן אותם אחד-אחד. במקום זה, יוצרת המתכונים Berko Made תציג בפניכם גרסה מיוחדת ל-"פנקייק משודרג", שרק דורשת מכם אפייה ושכוללת בתוכה כבר ממרח שוקולד. אז קראו לילדים ונסו להכין עימם פנקייק גדול וטעים בתנור – אתם לא תצטערו על כך...

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
רכיבים למתכון לפנקייק בתנור:
ביצה - 1 (טרופה מעט)
חלב - 1 כוס
תמצית וניל - ½ כפית
סוכר - ½ כוס
אבקת אפייה - ½1 כפית
קמח - 1 כוס
חמאה - 20 גרם ועוד קצת לשימון (מומסת)
מלח - קורט
ממרח שוקולד - 2 כפות
אופן הכנת המתכון לפנקייק בתנור:
  1. חממו מראש את התנור ל-180 מעלות.
  2. ערבבו בקערה את הביצה הטרופה, החלב, תמצית הווניל והסוכר.
  3. הוסיפו את אבקת האפייה, האינסטנט פודינג והקמח, והמשיכו לערבב.
  4. הוסיפו את החמאה המומסת והמלח, וערבבו היטב עד שלא יהיו גושים.
  5. שמנו היטב (רצוי עם חמאה) תבנית אפייה מעט עמוקה, ושפכו לתוכה את הבלילה.
  6. המיסו את ממרח השוקולד במיקרוגל למשך 20 שניות, עד שהוא מעט נוזלי.
  7. טפטפו בעזרת כפית את הממרח המומס על גבי הבלילה שבתבנית.
  8. אפו למשך 15 דקות או עד שהבלילה מתקשה וחלקה העליון זהוב מעט.
  9. שיהיה בתיאבון!
מקור: Berko Made
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: