header

מתכון למנת בשר סטרוגנוף משובחת ללא חלב

מחפשים מנת בקר טעימה במיוחד? הכירו את זו שמגיעה הישר מאימא רוסיה הקרירה, שתחמם את לבכם ובטנכם במהירות! בניגוד למנות רבות שמגיעות מהמטבח העדתי הזה, שכוללות במקור חמאה וחלב, התבשיל שנציג בפניכם הוא כשר, ולכן מושלם עבור כל ארוחה בשרית. אז קדימה, הפשילו שרוולים והתחילו להכין את המנה הנהדרת הזו, שנקראת בשר סטרוגנוף.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון למנת בשר סטרוגנוף משובחת ללא חלב מקור תמונה: natashaskitchen
רכיבים לבשר סטרוגנוף:
שמן - 2 כפות
בצל - 1 (קצוץ)
פטריות - 220 גרם (קצוצות)
סטייק בקר - 300 גרם (חתוך)
ציר בקר - ½ כוס
חרדל - 1 כפית
רסק עגבניות - ½2 כפות (לא חובה)
קרם קוקוס - כוס (כ-230 מ"ל) (לא מתוק)
אופן הכנת הבשר סטרוגנוף:
  1. חממו שמן על מחבת על להבה נמוכה-בינונית, וטגנו את הבצל והפטריות עד להשחמה. הסירו אותם מהאש והניחו בצד.
  2. טגנו את הסטייק החתוך על להבה גדולה למשך 3-5 דקות.
  3. הוסיפו למחבת את הציר, החרדל והבצל והפטריות המטוגנים מהסעיף הראשון.
  4. שפכו את קרם הקוקוס ורסק העגבניות, כסו את המחבת עם מכסה ותנו לתערובת להתבשל עד לקבלת מרקם רך.
  5. הגישו חם לשולחן ובתיאבון!
טיפ השף:
טיפ: ניתן להגיש מעל מחית תפוחי אדמה או אורז.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
תכנים קשורים: מהיר , בשר בקר , מתכון עדות , סטייק
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.