maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון למיקס גבינות קשות בתוספת נענע מרעננת

מאפים ממולאים במיני גבינות נחשבים לפופולריים במיוחד במטבח היווני המסורתי ומתאימים לכל שעה היום. אז אם אתם מחפשים חטיף מרענן בין הארוחות או ארוחת ערב מהירה וטעימה, המתכון הבא ילמד אתכם כיצד להכין מלית נהדרת, קלילה ופשוטה להכנה.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון למיקס גבינות קשות בתוספת נענע מרעננת מקור תמונה: mygreekdish
רכיבים למלית גבינות:
חלב - ½1 כף
נענע - מעט (קצוצה)
שמן זית - 1 כף
פלפל שחור - קמצוץ
גבינת פטה - 200 גר' (מגוררת)
גבינת גאודה - 50 גר' (מגוררת)
גבינת פרמז'ן - 50 גר' (מגוררת)
רכיבים לבצק עלים:
בצק עלים - 1 חבילה (קנוי ומקורר)
אופן הכנת המלית גבינות:
  1. הכניסו לקערה גדולה את שלוש הגבינות וערבבו. שימו לב שהמתכון אינו כולל מלח עקב המליחות הגבוהה של הגבינות, ולכן טעמו את התערובת והוסיפו מלח במידת הצורך, על פי טעמכם האישי.
  2. לאחר מכן, הוסיפו את הביצה והחלב לקערה, תבלו בפלפל שחור וערבבו שנית.
  3. בשלב זה, תוכלו להוסיף למלית נענע קצוצה שתעניק תחושת רעננות מעודנת ותשבור את מליחותה.
  4. המשיכו לערבב את המלית במשך כשתי דקות עד למיצוי הטעמים.
  5. את שמן הזית הוסיפו בעזרת הברשת פנים הבצק אותו אתם ממלאים.
  6. מלאו את הבצק, סגרו אותו, אפו עד להזהבתו ובתיאבון!
אופן הכנת הבצק עלים:
  1. רדדו את בצק העלים למלבן, הניחו את המלית כ- 2 ס''מ מהקצה הרחב של העלה, גלגלו למעיין רולדה, ואז שוב לצורת שבלול, וחיזרו על פעולה זו עד לגמר המלית או הבצק.
  2. אפו בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180° מעלות עד להזהבה.
מקור: אורלי.מ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר