header

קרמבל תפוחי עץ, אגסים ואוכמניות טעים להפליא

קרמבל הוא קינוח נפוץ ומוכר שבדרך כלל מכיל תפוחי עץ, לפעמים לצד פרי אהוב אחר או תוספת אחרת. אין שום בעיה עם מתכונים שכאלה, אך האם חשבתם פעם מה יקרה אם תוסיפו למנה הקלאסית הזאת עוד שני רכיבים מנצחים ומרעננים כמו אגס ואוכמניות? התשובה היא חגיגה של טעמים אהובים בקינוח אחד פשוט להכנה שיכול לשדרג כל ארוחה, ואתם מוזמנים ללמוד כיצד להכין אותו...
 
זמן הכנה: 20 דקות
רמת קושי: קל
קרמבל תפוחי עץ, אגסים ואוכמניות טעים להפליא מקור תמונה: fluffedvision
רכיבים לקרמבל תפוחים, אגסים ואוכמניות:
אוכמניות - 200 גרם
אגסים - כ-350 גרם (בערך 5 אגסים קלופים וחתוכים לקוביות )
תפוחי עץ - כ-350 גרם (בערך 5 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות )
חמאה - 125 גרם
אבקת סוכר - 50 גרם (כ-6 כפות)
סוכר דמררה - ⅓ כוס
קמח - ¼1 כוס
קינמון - קורט
אופן הכנת הקרמבל תפוחים, אגסים ואוכמניות:
  1. חממו מראש תנור אפייה ל-200 מעלות בזמן שאתם מקלפים וקוצצים את תפוחי העץ והאגסים.
  2. המיסו במחבת גדולה על אש קטנה 25 גרם חמאה ולאחר מכן הוסיפו אליה את התפוחים והאגסים הקלופים והחתוכים יחד עם אבקת הסוכר ובשלו עד שהם יתרככו.
  3. כעת הוסיפו את האוכמניות למחבת, ערבבו היטב ואחרי כמה דקות העבירו את הפירות והנוזל מהמחבת לתבנית האפייה שלכם.
  4. ערבבו בקערה בינונית תערובת של קמח, קינמון והחמאה שנותרה עד ליצירת עיסה אחידה, ופוררו אותה כשהיא תהיה מוכנה. לאחר מכן הוסיפו סוכר דמררה והמשיכו לפורר. כשהפירורים יהיו מוכנה, שפכו אותם בעדינות בעזרת כף מעל הפירות המרוככים שנמצאים בתבנית מהסעיף הקודם, והכניסו את הקינוח לאפייה בתנור המחומם למשך חצי שעה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר