header

מתכון לפודינג לחם בטעם פאי דלעת

אם אתם עדיין לא מכירים את הפודינג לחם – אז כדאי לכם מאוד לעשות איתו היכרות ואם כבר יצא לכם לאכול ממנו – אז הרווחתם. מדובר הרי באחד מסוגי הקינוחים המתוקים האהובים ביותר במקומות רבים בעולם, עוגה נפלאה ומנחמת עם טעם נהדר. אנחנו מביאים כאן בפניכם גרסה קלה להכנה של פודינג לחם בסגנון פאי דלעת, שמשלב את טעמיו המתקתקים של הירק הכתום עם שלל הרכיבים המפנקים שמרכיבים את פודינג הלחם – והתוצאה תגרום לכם ללקק את האצבעות.

 

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 12
רמת קושי: קל
מתכון לפודינג לחם בטעם פאי דלעת מקור תמונה: tasty.co
רכיבים לפודינג לחם פאי דלעת:
ביצים - 6 (גדולות)
מחית דלעת - 425 גרם
סוכר - ½ כוס (100 גרם)
סוכר חום - 220 גרם
שמנת מתוקה - 1 כוס (240 מ"ל)
חלב - 1 כוס (240 מ"ל)
מלח - ½ כפית
קינמון - 2 כפיות
ג'ינג'ר טחון - 1 כפית
ציפורן - ½ כפית
אגוז מוסקט - ½ כפית
לחם בריוש - 2 כיכרות (חתוכות לקוביות בעובי 2 ס"מ)
אגוזי פקאן - לקישוט (קלויים וקצוצים)
ג'ינג'ר מיובש - לקישוט
אופן הכנת הפודינג לחם פאי דלעת:
  1. הכניסו לתוך קערה גדולה את הביצים, מחית הדלעת, הסוכר הלבן והחום, השמנת, תמצית הווניל, החלב והמלח. הקציפו עד לקבל תערובת חלקה.
  2. הוסיפו לקערה את הקינמון, הג'ינג'ר, הציפורן ואגוז המוסקט והמשיכו בערבוב והקצפה עד לקבלת תערובת אחידה. הניחו את התערובת בצד.
  3. שמנו קלות בעזרת תרסיס שמן תבנית מלבנית בעלת מכסה בגודל 22X23 ס"מ. הניחו את קוביות הבריוש על גבי התבנית בשכבה אחידה ואז שפכו עליהן את תערובת הדלעת.
  4. תנו לתבנית לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות, או במקרר עד 24 שעות – כדי שהלחם יספוג את הנוזלים.
  5. חממו תנור לחום של 180 מעלות. רגע לפני האפייה ערבבו את כל קוביות הלחם כדי לחלק ביניהן את הרוטב באופן שווה.
  6. כסו את התבנית והכניסו לתנור לאפייה של 30 דקות. לאחר מכן הרימו את המכסה והוציאו אותו, והמשיכו לאפות 30 דקות נוספות – עד שהפודינג מתייצב ומתחיל להשחים.
  7. הוציאו את העוגה מהתנור, קשטו עם הפקאנים הקצוצים והג'ינג'ר המיובש, והגישו עם כדור גלידה או קצפת בצד. בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.