maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לנגיסי שקדים

מלבד היותם טעימים במיוחד, שקדים מכילים גם ויטמינים ומינרלים כמו מגנזיום, ו"חמאה" מהאגוז הזה היא חומר גלם מעולה למאכלים רבים. 100 גרם חמאת שקדים מכילה כ-70% מהתצרוכת היומית המומלצת של מגנזיום, אשר שומר על תפקודם התקין של הלב, העצבים, כלי הדם, השרירים והמעיים.

צריכת חמאת שקדים הפכה לנפוצה בשל יתרונותיה הרבים, ובניגוד לקינוחים נפוצים אחרים, המתוקים שמכינים עם הרכיב הזה מכילים לרוב כמויות מועטות של סוכר, שכידוע עלול להזיק לשיניים ולהגביר את הסיכון לחלות בסוכרת. 

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון לנגיסי שקדים מקור תמונה: Migle
רכיבים לנגיסי שקדים:
סירופ מייפל - ½ כוס
שיבולת שועל - 2 כוסות (גרוסה)
חמאת שקדים - 450 גר'
אופן הכנת הנגיסי שקדים:
  1. שימו את שיבולת השועל במעבד מזון והפעילו אותו עד לקבלת אבקה.
  2. הוסיפו את חמאת השקדים ואת סירופ המייפל לאבקת שיבולת השועל והפעילו את מעבד המזון עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. אם התערובת מתפוררת, הוסיפו עוד סירופ מייפל עד שכל הרכיבים יתגבשו יחדיו.
  4. צרו כדורים מהתערובת ושמרו במקרר עד לאכילה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: