maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לפיתה במילוי סלמון מעושן, יוגורט ושמיר

סלמון מעושן הוא אחד המעדנים הטעימים והאהובים ביותר על אנשים, וכדי ליהנות ממנו אתם לא צריכים לחכות למועדים מיוחדים. בתוספת של יוגורט ושמיר, ובתוך פיתה טרייה, תוכלו להכין את אחד מכריכי הסלמון המעושן הטעימים ביותר שניסיתם ולהפוך כל ארוחה לחגיגה. 

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפיתה במילוי סלמון מעושן, יוגורט ושמיר מקור תמונה: thekitchn
רכיבים לפיתה:
פיתה - 1 (עדיף מקמח מלא)
יוגורט - 1 גביע גדול (200 מ"ל, או כמות שווה של שמנת חמוצה)
עלי קייל - חופן (קצוצים)
מלפפון - ½ (פרוס דק או 1 מלפפון חמוץ)
שמיר - 2 כפות (קצוץ, טרי)
סלמון מעושן - 100 גר' (פרוס)
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הפיתה:
  1. חצו בעזרת סכין את הפיתה לשתיים, פיתחו את שני הצדדים ליצירת כיס למילוי והניחו בצד.
  2. הכניסו לקערה בינונית את הסלמון המעושן וחתכו אותו באופן גס בעזרת מזלג.
  3. הוסיפו לקערה עם הסלמון שמיר קצוץ, מעט פלפל שחור ויוגורט/שמנת חמוצה וערבבו היטב.
  4. הכניסו לחצאי הפיתה מעט עלי קייל, פרוסות של מלפפון ואת תערובת הסלמון. הוסיפו עוד פלפל שחור ומלח לפי טעמכם ואיכלו בתאבון.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: